Skip to main content

Hee, ik ben Roeland Fokker

Freelance grafisch web & print vormgever

Leer me beter kennen door wat onzinnige weetjes.

  • Hou net zo zo veel van koken als eten, ik kook dan ook vaker en beter dan mijn vriendin.
  • Kan geen dag zonder muziek maar heb een hekel aan de radio.
  • Luister het liefst naar bluegrass, acoustic sing 'n songwriter, folk, rock 'n roll en blues.
  • Maak graag alles met mijn eigen handen, draaf hier soms in door.
  • Een fobie voor alles wat uit de magnetron komt. Dat kan nooit goed zijn!
  • Ik ben geen familie van, maar FKKR staat uiteraard wel voor Fokker.
  • Groot film- en serie liefhebber, al heb ik geen tv.
  • Trots eigenaar van een eigenwijze vuilnisbak.
  • In de zomer houd ik wel van een stevig rondje wielrennen.
nieuws         portfolio


 

FKKR biedt het totaal pakket

Van web tot print

FKKR biedt het totaalpakket; van web- tot printdesign in de breedste zin van het woord. Je wordt ondersteund in alles wat een visuele touch nodig heeft. Bovendien denkt FKKR graag met je mee op communicatie- en profileringvlakken. Samen realiseren we de optimale uitstraling voor je onderneming.

Huur mij in voor een product, project of voor een langere periode om je bedrijf bij te staan op grafisch of conceptueel vlak.

lees meer

De stille animatie is een voorbeeld van een prachtig resultaat door uitstekende samenwerking. Luisteren, de klant aanvoelen en meedenken is een kwaliteit die je niet overal vindt. Roeland kan dit als geen ander en komt vervolgens met creatieve oplossingen. Daarnaast werkt hij planmatig en is hij stipt met afspraken. Een zeldzame combinatie van kwaliteiten, dat weten we uit ervaring!.

Christian Waijers

Mijnwebwinkel - Communicatie & Marketing

Door de samenwerking met Roeland is onze onderneming een stuk professioneler geworden. Het werk dat Roeland heeft gedaan voor de website, logo’s en drukwerk is van een hoge kwaliteit, daarnaast is het werken met Roeland erg fijn, hij denkt constant met je mee en zijn creatieve geest zorgt er voor dat er elke weer iets fantastisch uit rolt, daarbij ziet alles er op detail perfect uit.Onze dank is groot, wij blijven de komende periode graag met Roeland samen werken.

Olaf van Wijk en Sjoerd Jansz
Reset Personal Training

Roeland is erg fijn om mee samen te werken.
Dat doe ik dan ook vaak omdat hij erg creatief, meedenkend en pro-actief te werk gaat. Hij is professioneel, levert kwaliteit en is ook nog eens leuk om mee samen te werken.

Joep Becking
25EPS

Onze samenwerking met Roeland Fokker, eigenaar van FKKR hebben wij als heel prettig ervaren. Roeland leeft zich in, in zijn opdrachtgever, denkt mee en onderzoekt zijn/haar behoeften. Zijn werkwijze is heel professioneel en dit ziet men terug in het mooie resultaat van onze website.Ook na uitvoering van de opdracht neemt Roeland de nazorg volledig op zich om 'zijn' werk up to date te houden.

Carol ter Laak
Sportcentrum de Meern

FKKR staat voor mij gelijk aan goed doordachte designs zoals ze alleen door de beste gemaakt kunnen worden. Toewijding, Originaliteit en Effectiviteit dat is wat je bij FKKR krijgt

Martijn Brouwns
Frommees

FKKR werkt en heeft gewerkt met

Kleine en grote ondernemers

Als freelance vormgever heb ik al voor (en met) een hoop verschillende mensen en bedrijven mogen samenwerken. Hierdoor heb ik een hoop kennis opgedaan, en heb ik leuke en interessante ondernemers leren kennen.

Zo maakte ik logo’s voor startende ondernemers tot complete informatieve animaties voor internationale bedrijven. Ik werkte aan grote websites en dacht mee aan het uitwerken van concepten.

Kortom, een breed scala aan verschillende ervaringen. Lees hiernaast hoe ondernemers de samenwerking en resultaten hebben ervaren.