Skip to main content

logo-animatie-videoproductie-dark

Video productie bedrijf 25eps zocht naar een frisse, proffesionele, creative en betrouwbaare uitstraling. Doormiddel een simpel, vriendelijk, duidelijk en stevig beeldmerk met een leuke achtergrond. Komen de kern waarden terug in het nieuwe logo en huisstijl ontwerp. Een fris daadkrachtige kleuren pallet maken het geheel compleet.

logo-construction-gridd

Toelichting logo ontwerp

Vandaag de dag worden er nauwelijks nog met analoge film opnames gemaakt, maar ent als een floppydisk een universeel beeld voor alles dat met video en film te maken heeft. De half in beeld gebrachte cijfers geven het niet alleen een speels effect maar geven ook een knip oog naar het monteren en de basis van bewegend beeld. “het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden”

Een vloeiend beeld bestaat uit 25 frames per seconden (25fps) 25eps monteert in 25 edits per seconden en levert top werk met oog voor detail.

branding-colors

“Nieuwe dingen laten zien, verfrissend buiten de gangbare paden treden. Dat is een stukje creativiteit wat ik zoek op weg naar een nieuwe huisstijl. Roeland heeft diverse aanzetten gedaan met voorbeelden van logo’s, kleuren en sfeeropzet. Eigenlijk allemaal passend maar één opzet die me het meeste aansprak. De diversiteit en verschillende keuzes waren erg fijn. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds tevreden en deel ik met veel plezier mijn visitekaartjes uit.”

 

Joep Becking
25 eps