Skip to main content

GRARISCHE VORMGEVER UTRECHT

FKKR BIEDT FULL SERVICE GRAFISCHE ONDERSTEUNING

Opzoek naar een grafisch vormgever rondom Utrecht? FKKR web & print design helpt je graag met al je visuele uitdagingen. Van een sterk, origineel en professioneel logo met draagkracht. Tot een volledig verzorgde frisse website compleet met overzichtelijk CMS

Benieuwd wat ik allemaal voor je kan betekenen?

Lees meer

HOI IK BEN ROELAND FOKKER

FREELANCE GRAFISCHE VORMGEVER UIT UTRECHT

Lievde voor web, print en illustratie. En jouw onderneming of project. Gevestigd in Utrecht werk ik graag aan visuele en creatieve uitdagingen. Van concept tot uitwerking. Van web tot print. Van logo tot website.

Van kennismaking tot goede samenwerking en resultaat.

meer over FKKR

CLIENTS-FKKR-web-and-print-design

IK ONTWERP VOOR & MET

ALS FREELANCER WERK IK MET VERSCHILLENDE BEDRIJVEN

Door de loop van tijd heb ik voor en met een hoop verschillende bedrijven mogen werken. Hier boven een kleine greep van de ondernemingen waar ik mee in aanraking ben gekomen en voor heb mogen ontwerpen.

Benieuwd naar mijn werk? Zie hier onder waar ik momenteel mee bezig ben.

Meer werk zien

Vraagbod online!

By Huisstijl ontwerp, icon, Illustratie No Comments

Vanaf 2011 ben ik nauw betrokken geweest bij een onwijs tof project, Vraagbod! Een innovatief platform die de traditionele manier van handelen omdraait. Vraagbod biedt consumenten de mogelijkheid om via één druk op de knop aan meerde aanbieders ter gelijken tijd om een betere prijs te vragen voor nieuwe producten.

Read More

Obstipatie.eu online

By Huisstijl ontwerp, Mijn werk, webdesign No Comments

Misschien niet mijn meest sexy klus van 2015 maar wel een hele leuke. 🙂 in samenwerking met ‪online marketing bureau ‎Ideaze‬ werkte ik aan een informatief platform vol tips en informatie voor maag en darm problemen. Obstipatie.eu is een informatief platform en een initiatief van dulcolax.

Neem een kijkje op http://www.obstipatie.eu/obstipatie.html