Skip to main content

website-

Ideaze is een gepassioneerd, resultaatgericht marketing bureau met een brede expertise op het gebied van internet marketing en strategie. Ideaze was toe aan een nieuwe huisstijl en website dat aansloot bij diensten, ideeën en wensen van vandaag de dag.

logo-ideaze-show

logo-construction-Ideaze

Logo en huisstijl ontwerp

Het nieuwe logo is daadkrachtig en energiek en een vleugje ambachtelijk. In essentie levert Ideaze voornamelijk onlinemarketing en branding. Deze twee zijn verwerkt in het nieuwe logo.

Martketing
Geïnspireerd op radio zendmasten, elektra, het bereiken en verspreiden van een boodschap, dit vertegenwoordigd de marketing kant van Ideaze.

Branding / maatwerk
Alles moet tegenwoordig snel en automatisch, maar een goed doordachte campagne of branding is en blijft maatwerk. Een waar ‘ambacht’. Deze persoonlijke aanpak en ideologie van maat- handwerk komt terug in ligt afgeronde hoeken van het logo, inspiratie komt weg van een brandmerk staal.

Kleurgebruik

In de Re-branding van Ideaze zijn ook de kleuren aangepakt. De ouden ‘hoofdkleur’ van Ideaze was een oranje, dus in het kader van herkenbaarheid is er gekozen een verwante terra rood. De nieuwe ‘natuurlijke’ rood staat voor passie, energie, dynamisch actie, leven en ambacht.

Branding-colors-ideaze

Naast de natuurlijke kleur rood staan de vanuit bruin benaderde zwart en vanuit geel benaderende wit en grijs tinten.

Huisstijl-braning-ontwerp-marketing-bureau-Utrecht

Custom-icon-set-FKKR

custom-icon-set-ideaze-by-FKKR

Iconen set op maat

Door middel van een complete iconen set op maat wordt de huisstijl nog verder doorgevoer. De iconen hebben een speelse en ambachtelijke uitstraling. Net als het logo van Ideaze hebben de iconen een afgeronde afwerking.

Voor elke dienst die Ideaze levert aan haar klanten is een icoon bedacht. Om het maatwerk en ambacht dat geleverd wordt te benadrukken kozen we voor de net niet voor de hand liggende oplossingen. Zoals bijvoorbeeld blikjes voor communicatie

“Wij hebben Roeland gevraagd een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor ons internet marketing bureau. Met zijn ontwerp heeft Roeland de kern van Ideaze heel goed weten te vatten. Bovendien heeft hij met een krachtige doorvertaling naar een responsive webdesign en een set maatwerk iconen onze filosofie en de dynamiek van het bedrijf echt tot leven weten te brengen.“

 

Martijn van der ven
Ideaze – Strategie

Webdesign

in het ontwikkelen van de huisstijl

Webdesign-Ideaze-website-ontwerp-homepage

Webdesign-Ideaze-website-ontwerp-portfolio

Webdesign-Ideaze-website-ontwerp-contact

Webdesign-Ideaze-website-ontwerp-portfolio-item