Skip to main content

iDENTITY ook wel ‘ID’ een creatieve partij die achter de schermen de mooiste dingen maakt in de notitieboeken wereld. In samenwerking met merken als Fatboy en andere grote jongens maakt iDENTITY prachtig maatwerk van de meest uiteenlopende materialen. Van een leren tot een gebreide kaft, van gek papier tot originele formaten en stanswerk. Zo gek niet te verzinnen en iD maakt het.

ID-gridd-animation

logo-sheet-02

Project omschrijving

iDENTITY (ID) ging door het leven zonder logo of beeldmerk. Enorm zonde natuurlijk, voor iedereen die een exemplaar in handen kreeg wist niet waar het vandaan kwam waar bij besteld kon worden of wat de mogelijkheden waren. Om hier verandering in te brengen moest er een naam, logo en huisstijl ontwikkeld worden herkenbaarheid en enige reverentie op te bouwen.

Er moest een logo ontwikkeld worden dat op iedere manier te executeren is. van vrees tot stans en stikken, drukken, lijmen. verzin het. Omdat klanten de stijl, kleur en materiaal bepalen moet iD neutraal toepasbaar zijn en zich op de achtergrond profileren.

identity-colors

Door de huisstijl kleuren rustig en neutraal te houden kan er ten aller tijden goed gecombineerd worden met de branding van amenwerkingspartners.

Id-logo-animation

Het Nieuwe beeldmerk is simpel, strak, herkenbaar en gemakkelijk toe te passen in verschillende uitwerkingen. Zo is het beeldmerk zonder problemen te stansen of te branden. Zie hier boven hoe de i en D samen één worden.

feel