Freelance vormgever
uit het hartje van het land.

Eerst een kopje koffie onder de dom en dan aan de slag!

OP ZOEK NAAR EEN FREELANCE VORMGEVER

FKKR WEB & PRINT DESIGN HELPT JE GRAAG!

Is je huidige website toe aan vernieuwing? Kan je huisstijl wel een likje verf gebruiken? Of ben je net een nieuwe onderneming gestart? Ik denk graag met je mee, en help je graag al je visuele dromen rondom je bedrijf, merk, product of organisatie te verwezenlijken. Van je on- of offline visitekaartje tot bedrijfskleding of uitleg animaties.

Nieuws      Portfolio

FREELANCE VORMGEVER UTRECHT

ROELAND FOKKER VAN FKKR WEB & PRINT DESIGN

Mijn naam is Roeland Fokker grafisch web en print vormgever uit Utrecht. Ik werk graag aan visuele uitingen rond om jou project. Of je nou personal trainer bent of een innovatieve software maakt. Ik leef me met alle liefde in en bijt me vast tot we het gewenste resultaat hebben behaald.

MIJN PASSIE ZIT IN HET MAKEN VAN


 webdesign
 logo ontwerp
 Huisstijl design
 Icon set ontwerp

Illustraite
visitekaartjes
pritn en drukwerk
 Brochures en magazines

Nieuws      Portfolio

Print & Drukwerk

Geef je klanten iets tastbaars mee. Een strakke, overzichtelijke folder of brochure geeft je doelgroep iets om nog eens op te pakken. Wanneer je boodschap bezonken is.

Huisstijl ontwerp

Van een sterk logo of beeldmerk tot visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures. Een huisstijl houd niet op bij een logo FKKR helpt je graag in het consequent doorvoeren van een kloppende huisstijl.

Webdesign

Van een strak ontwerp dat aansluit bij je branche en organisatie. En de programmering een CMS  tot het mee denkenen en uitwerken van de boodschap die over moet komen bij je doelgroep.

Illustratie & icon design

Op maat gemaakt iconen set voor je bedrijf of organisatie is een grote toevoeging op je huisstijl en communicatie. Zowel of als online helpt het je doelgroep een boodschap sneller te begrijpen.

Informatieve Animatie

In een paar korte minuten uitleggen wat je doet of aanbiedt aan je doelgroep? Laat me je helpen je boodschap visueel te ondersteunen aan de hand van een frisse, duidelijke animatie met een krachtige voice over

Overige uitingen

Buiten de gebruikelijke diensten werk, denk ik ook graag mee op ander vlaken om je uitstraling te versterken en verbreden. Denk bijvoorbeeld aan e-learning, aps, covers en binnenwerk van boeken. Of het uitwerken van bordspellen.

VRAGEN OVER MIJN DIENSTEN?

BEL OF MAIL GERUST 06 1386 2013.

MIJN ERVARING ALS FREELANCE VORMGEVER

VAN KLEINE ONDERNEMERS TOT ONDERDEEL EEN TREAM IN STARTUPS

Sinds 2010 ben ik werkzaam als freelance vormgever. Werkte aan websites alleen, met partners of in team verband. Ontwerpte logo’s en huisstijlen voor bedrijven groot en klein en dacht mee en werkte concepten uit tot een net eindproduct. als Freelance vormgever heb ik graag nou contact met ondernemers en zit graag om de tafel om first hand het idee, richting en wensen te proeven.

Nieuws      Portfolio